English

Organisatie

 Arjun van Merkerk (directeur)

Arjun-van-Merkerk-web.png  

Specialist in de energiehandel en energiecontracten. Met zijn gedegen economische achtergrond draagt hij zorg voor de benodigde projectfinancieringen. Tevens de man voor fiscale vragen.

Manager inkoop en controller bij één van de nieuwe energiebedrijven in Nederland geweest. Hij heeft de nodige ervaring in de kapitaalintensieve wereld van de duurzame energieproductie.Bert van der Sluis

Bert-van-der-Sluis-web.png  

Gedreven door het bouwen van bruggen tussen partijen om te komen tot een succesvolle, duurzame en plezierige samenwerking. Zorgt voor heldere afspraken tussen de betrokkenen.

Bert werkt sinds 1 januari 2017 bij           Eneco Wind.  Koos Tillema (controlling en administratie)

Koos-Tillema-web.png  

Onze muzikale cijferaar.

Zorgt voor gedegen rapportages en analyses. Heeft ruime ervaring in de energiesector in diverse financiële functies.

Inmiddels ook ervaring op het gebied van technische binnendienst waaronder de planning monitoring van het onderhoud van de installaties.Ton Hirdes

Ton-Hirdes-web.png    

Verdiende zijn sporen in de gemeentepolitiek en bouwde vertegenwoordiger van de brancheorganisatie NWEA een groot netwerk op in de landelijke politiek en duurzaam Nederland.

Duurzaamheid loopt als een rode draad door zijn activiteiten. Wil graag een bijdrage leveren aan de overgang naar een volledig hernieuwbare energievoorziening met draagvlak en betrokkenheid van alle betrokkenen als kritische succesfactoren.

Ton werkt sinds 1 februari 2017 bij E-Connection.


André Herrmann (strategisch adviseur techniek)

Andre-Herrmann-web.png  

Gepassioneerde ontwikkelingswerker voor duurzame energie. De roots van zijn brede technische achtergrond liggen in Oost Duitsland. Sinds 1990 vanuit verschillende invalshoeken betrokken bij duurzame energieprojecten.

Gaat met plezier de uitdaging aan van green field ontwikkeling tot aan het opstellen van preventieve onderhoudsprogramma’s.

André is één van de oprichters van Prodeon, maar heeft sinds 2007 een eigen adviesbureau (Windmatch). Hij is dan ook niet meer in dienst bij Prodeon. Prodeon maakt wel regelmatig gebruik van zijn diensten.

English
WindBiogas Zon

Feiten en fabels

Is energie uit zonnepanelen goedkoper dan energie geproduceerd met windmolens?

Meer »